“Türkiye’den Dumlupınar’a Fotomaraton” Projesi Tanıtıldı

Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği (EÇFOD) Başkanı Emel Oğur ve dernek üyeleri, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ederek “Türkiye’den Dumlupınar’a Fotomaraton” projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Ziyarette dernek üyeleri Efkan Oğur, Hayati Kutlu ve Senai Elmas yer aldı.

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Kavuncu şunları söyledi:

“Zaferin 100. yılında zafere beşiklik yapan Kütahya’mızın bu değerlerini tanıtmak adına EÇFOD üyeleri önemli bir projesini bizimle paylaştı. Bu kapsamda Kurtuluş Savaşı boyunca, bu savaşın cereyan ettiği ve bunun için önemli olan yerlerin, bölgelerin, şehitliklerin fotoğraf çekimleri ile ilgili bir ulusal fotomaraton projeleri var. Bunu son derece önemsiyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz de üniversite olarak elimizden geldiği ölçüde yer almaya çalışacağız.”