İNOVATİF TIP VE YAPAY ZEKA KONGRESİ BAŞLADI

İnovatif Tıp ve Yapay Zeka Kongresi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ev sahipliğinde başladı.

Kongreye KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Emel Koçak, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Emre Aydın ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kongre Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Can Özlü ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Emel Koçak’ın açılış konuşmalarının ardından konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, teknolojinin sağlıkla ilişkisinin önemine değinerek geleceğin sağlık stratejisi bağlamında kongrenin değerinden bahsetti. Tekin ayrıca kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Tıp, mühendislik, hemşirelik ile ebelik oturumlarının yapılacağı kongre iki gün sürecek. Kongrede sağlık sektörünün geleceğini şekillendiren teknolojiler ve yapay zeka alanındaki yenilikler hakkında sunumlar yapılacak.