Sağlık Çalışanları İçin İftar Programı Düzenlendi

Sağlık Çalışanları İçin İftar Programı Düzenlendi

Kütahya Valiliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hekimler ve sağlık çalışanları onuruna iftar programı düzenlendi.

Programa Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Ünkoç ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Programda konuşan Vali Musa Işın “Biz hakikaten devlet olarak ne türlü kıymet verirsek verelim, ne yaparsak yapalım hakkınızı ödeyemeyiz. İnsanları iyileştiren ve yaşatansınız. Yaptığınız iş çok kutsal ve kıymetli. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Işın'a nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Tekin, "Sağlık çalışanları her zaman ön plandalar, her zaman fedakarlık yapıyoruz. 'Marifet iltifata tabidir.' diye bir atasözümüz var. Bugünkü bizlere yapmış olduğu iltifatları için Sayın Valimiz'den Allah razı olsun. Kütahya'da sağlık hizmeti sunumunda sizin önderliğinizde daha fazla gayret edeceğiz. Ben tekrar davetiniz için meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum." şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Ünkoç da yaptığı konuşmada, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları nezdinde düzenlemiş oldukları iftar programından dolayı Vali Musa Işın'a teşekkür etti.